ABM & Friends Market

Op zaterdag 29 oktober van 10 uur tot 18 uur gaan we met de ABM & Friends Market een leuke dag bezorgen aan bezoekers die interesse hebben in spiritualiteit en hekserij. 

Wat kan je verwachten op de ABM & Friends Market?

Zoals de naam al zegt, zal er een market zijn met verschillende standhouders die affiniteit hebben met spiritualiteit en hekserij. Naast de market zal er een aanbod zijn van lezingen en workshops, een Samhain viering (waar je via onze webshop in kunt schrijven tegen een kleine bijdrage) en zijn er ruimtes voor een reading. Wil je zeker zijn van een plekje bij één van de ondernemers die een reading verzorgen? Neem dan contact met ze op om een afspraak in te boeken.

Op onze instagram pagina staat alle informatie van de ondernemers die aanwezig zullen zijn op de market en die de readings, lezingen,  workshops en de Samhain viering gaan verzorgen, tevens kan je daar al nieuwe ontwikkelingen omtrent ABM & friends market vinden.

De ABM & Friends Market zal plaats vinden in het Fletcher Hotel te Apeldoorn. We vragen €6,- voor entree d.m.v. ticket verkoop. Je kunt je ticket op lokatie inwisselen voor 2 consumptie munten, waar 2 drankjes gehaald van kunnen worden. Fletcher Apeldoorn verzorgt de lunch (van 12 tot 14 uur). Er is ruimte voor maximaal 150 personen om deel te nemen aan de lunch. Wil je gebruik maken van de lunch, dan kan je dat vinden bij ons ticket aanbod! Wil je er een leuk weekend van maken, dan kan je via de website van Fletcher een overnachting in het hotel boeken of klik dan hier 

Wegens de schaarse parkeer gelegenheid, hebben wij in de bijlage informatie van het openbaar vervoer en loop/fiets route toegevoegd. Kom je met de auto naar Fletcher Hotel Apeldoorn houdt dan rekening met de buurt en parkeer je auto waar het is toegestaan.

Wij hebben er al enorm veel zin in om jou te verwelkomen en er een leuke dag van te maken! Zien we je 29 oktober?

Lieve groet,

Het ABM & Friends Market Team

Routebeschrijving

Copyright © A Broomstick Moment